finger-769300_1280

admin-mk

Web страната е активна!

Со задоволство сакаме да Ве известиме дека нашата нова веб страна сега е на веб мрежата! После недели работа едвај чекаме да ве поканиме да ја истражувате нашата плаформа.

Ако барате информации за проектот CLOSE, содржината е дизајнирана за Вас.

Придружитени се на close-erasmus.eu и истражете сѐ што може да понудиме.

Добредојдовте во нашиот дигитален свет!